Contact
 

2% devine 3,5% din acest an

2% devine 3,5% din acest an

Redirectioneaza pana la 3,5% din impozit pentru protejarea padurilor primare si combaterea taierilor ilegale

 

ACTIVITATEA TA SPRIJINA ACTIVITATEA AGENT GREEN. Avem vesti bune! De acum, poti redirectiona pana la 3,5% din impozitul pe venit catre orice organizatie, spre deosebire de 2%, ca in anii trecuti. 

 

Avem ultimele paduri primare din Europa. Cele mai intinse suprafete de paduri naturale se gasesc in Romania, si vrem sa ramana intacte pentru totdeauna. 

Cel putin 7% din suprafata Romaniei vrem sa fie strict protejata pana in anul 2040. In ultimii 10 ani, cu greu, procentul se apropie de 2%. Daca iubesti natura si vrei sa o lasi in dar generatiilor viitoare, dar si sa te bucuri de beneficiile ei vitale, implica-te de cate ori poti.

 

Poti face fapte bune cu minim de efort – fara costuri, doar prin completarea unui formular. Alege sa directionezi PANA LA 3,5% din impozitul pe profit catre Agent Green. Din acest an, poti redirectiona 3,5% din impozit, spre deosebire de 2%, cum a fost pana acum. 

 

Anul acesta, in contextul crizei, poti trimite online catre noi formularul scanat, alaturi de imputernicirea pentru AGENT GREEN de a-l depune pentru tine. Le gasesti pe ambele aici:

Completeaza aici formularul

Descarca imputernicirea de aici
 

DATELE NOASTRE SUNT:

Denumire entitate nonprofit – Asociaţia Agent Green

Cod unic de înregistrare – 25261826

Cont IBAN LEI: RO02RNCB0072156916030001

 

Avem nevoie de oameni ca tine pentru a putea genera schimbari pozitive pentru parcurile nationale, padurile virgine si zonele protejate din Romania.

 

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil putea directiona 2 %, iar acum 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala doreste. Astfel, tu decizi modul in care doresti sa fie cheltuiti acesti bani. Este important sa stii ca aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ea reprezinta o parte a impozitului pe venit deja platit statului, care poate fi directionata de fiecare cetatean in parte catre organizatia non-profit dorita.

Daca doresti ca prin directionarea a 3,5 % din impozitul pe care tu l-ati platit statului anul trecut, sa sprijini activitatea  AGENT GREEN, atunci te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 

COMPLETEAZA AICI FORMULARUL

 

 

ATENTIE!

NU UITA SA DEPUI FORMULARUL CAT MAI CURAND,  DATA LIMITA ESTE 25 MAI 2020

 

 

Iar acum, iti multumim si te asteptam in comunitate!

 

Vimeo  Facebook  Youtube

 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.