Contact
Donații

AGENT GREEN este o organizatie mica, insa rezultatele vorbesc de la sine despre abilitatea de a utiliza resursele in cel mai efficient mod posibil. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina de donatii.

 

Agent Green nu tace, dar face

AGENT GREEN nu tace, dar face.

 

Vezi activitatea noastra in imagini filmate:

https://www.facebook.com/agentgreen.ro/videos

https://www.youtube.com/user/agentgreenromania/videos

Multumita donatiilor tale AGENT GREEN lupta pentru combaterea taierilor ilegale si abuzive de padure, salvarea ultimelor paduri virgine si a parcurilor nationale.
Lucram cu cei mai buni investigatori si experti in stiintele naturii. Investigatiile pe care le facem sunt emblematice si strategice pentru a scoate adevarul la lumina.
Adesea ele ajung in presa nationala, internationala si apoi, inevitabil, pe masa celor care iau decizii pentru viitorul padurilor noastre.
Am aratat deja ca putem salva paduri si genera dezbateri pentru imbunatatirea legislatiei si aplicarea mai buna a acesteia.
Ne dorim sa continuam aceasta frumoasa lupta in care stim ca vom pierde batalii dar suntem siguri ca vom si castiga multe dintre ele.

Hai alaturi de noi! Devino si tu donator recurent fidel pentru a asigura mai multa consistenta eforturilor noastre.

 

Donatii unice folosind carte de credit sau PayPal

 

 


Donații lunare (recurente):PENTRU A SPRIJINI FINANCIAR CAMPANIILE PENTRU PROTEJAREA PĂDURILOR PUTETI FACE DONAȚII UNICE SAU RECURENTE AICI:

 

CONT LEI

Denumire entitate nonprofit – Asociaţia Agent Green

Cod unic de înregistrare – 25261826

Cont IBAN LEI: RO02RNCB0072156916030001

 

EURO

Information about the bank:

Name: Banca Comerciala Romana, Sucursala Sector 1 Bucuresti

Adress: Calea Victoriei nr. 155, Bucuresti, Sector 1

Swift Code: RNCBROBU

Information about the account holder:

Name: Asociatia Agent Green

Cod IBAN EURO account: RO72RNCB0072156916030002  


Contract de sponsorizare pentru persoane juridice

Descarcati contractul de sponsorizare (click aici)

 


 

Alegeti sa directionati 2% din impozitul pe venit aferent anului catre Asociatia Agent Green!

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Astfel dvs. DECIDETI modul in care doriti sa fie cheltuiti acesti bani.
Este important sa stiti ca aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ea reprezinta o parte a impozitului pe venit deja platit statului, care poate fi directionata de fiecare cetatean in parte catre organizatia non-profit dorita !
Daca doriti ca prin directionarea a 2% din impozitul pe care Dumneavoastra l-ati platit statului anul trecut, sa sprijiniti activitatea ASOCIATIEI AGENT GREEN, atunci va rugam sa urmati pasii de mai jos:
a) Descarcati formularul precompletat cu datele Asociatiei Agent Green.
Daca aveti venituri din salarii descarcati Formularul 230 (click aici)
Daca aveti venituri din activitati independente, venituri din cedarea folosintei bunurilor (fara arendare), venituri din activitati agricole, din silvicultura si piscicultura, castiguri rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare descarcati Formularul 200 (click aici)

b) Listati formularul, completati-l cu datele dumneavoastra si semnati-l. Nu este necesar sa completati suma, aceasta va fi calculata de catre reprezentantii Administrației Financiare.

c) Trimiteti formularul completat in original la Administratia Finantelor Publice de domiciliu.

Detalii suplimentare despre 2% sunt disponibile la www.doilasuta.ro, realizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare.