Avem nevoie de voluntari in Gura Humorului si imprejurimi

flyer intalnire direfctori paduri ue

Este nevoie de voluntari pentru paduri maine si poimaine dimineata la ora 8:30 la Hotelul Gura Humorului, din localitatea Gura Humorului/Best Western Bucovina, unde pe 5 si 6 iunie se intalnesc directorii generali în domeniul pădurilor din toate țările UE. In doar 2 zile, pe durata reuniunii în România vor fi tăiați ilegal aproximativ 115200 de arbori, unii dintre aceștia din păduri seculare. Directorii din străinătate pot ajuta România.
Trimite prietenilor din zona sau tipărește acest material (tradus in engleza) pe o foaie A4 și oferă-l participanților din străinătate atunci când vor intra în Hotel Gura Humorului. Implica-te acum pentru ultimele paduri virgine ale Europei, cat inca mai exista!
 
Scrie-i ministrului pădurilor la [email protected] si sună-l la
+4021.408.96.03: spune-i că vrei să știi exact ce anume va prezenta mâine și poimâine la
reuniunea directorilor generali de păduri din toate țările UE? Cere-I să transmită LIVE pe pagina oficială a ministerului întreaga reuniune. Situatia actuala a padurilor este de interes national si trebuie sa ne asiguram ca directorii UE stiu ca se taie zilnic in padurile virgine si parcurile nationale din Romania!
 
Incurajam initiativele creative si legale, precum tricouri, pancarte si costumatii. Important este sa aveti un act de identitate, iar avocatul nostru va va ajuta in cazul oricaror probleme.
 
Romania are Presedintia UE pana la sfarsitul lunii iunie. Avem ocazia sa facem niste schimbari pentru generatiile vitoare. Cu totii depindem de paduri si trebuie sa invatam asta cat mai curand!