AVOCATUL PADURII

avocatul padurii agent green

AVOCATUL PADURII este vocea pe care TU o dai naturii in fata legii. AVOCATUL PADURII se lupta in instante pentru a face dreptate in cazurile de ilegalitati documentate de investigatorii Agent Green. 31 de procese sunt in prezent in derulare la Curtea de Apel si in Tribunale din teritoriu pentru a apara ariile naturale protejate din Romania.

De multi ani derulam procese costisitoare cu statul pentru a face dreptate padurilor in fata legii. Insa lucrurile sunt complet scapate de sub control, 31 de procese nu inseamna nimic in comparatie cu miile de infractiuni comise zilnic.
Am lansat campania de strangere de fonduri pentru sustinerea proceselor, prin care oricine sa contribuie concret la un proiect de salvare a padurilor, o poate face printr-o donatie lunara. Orrice suma este binevenita; am ales o platforma de donatii lunare pentru ca avem nevoie sa stim exact cate procese putem derula in urmatoarele 3-9 luni .
E greu sa prioritizezi cand sunt atatea nereguli, insa e usor sa faci schimbari pozitive atunci cand oameni cu aceleasi valori si mentalitati se unesc. Asadar, te asteptam pe platforma sa citesti povestea si lista completa si sa devii sustinator al proceselor pentru paduri:

blank

Trimite si prietenilor tai! Daca stii iubitori de natura care si-ar dori sa se implice mai mult dar nu au suficient timp, care se intuneca atunci cand aud de exploatari si defrisari, trimite-i la Avocatul Padurii.
Iti multumim!

Angi Șerban

Angi Șerban este antreprenor social, activistă, și vice-președinta organizației non-guvernamentale ,,Corupția Ucide” din 2020, cu experiență în zona civică de peste 7 ani.

Angi derulează în prezent, sub umbrela organizației, un proiect numit CIVISTARTER, prin care până la acest moment 300 de tineri au deprins abilități civice și au diseminat aceste informații în comunitățile lor.

Una dintre cele mai importante credințe ale ei este că dacă ai un scop, un plan, o echipă și muncești cu seriozitate, orice este posibil.

Angi a fost project manager la Casa Activistului – Hub civic, în perioada 2018 – 2020. Aici a ajutat la implementarea mai multor workshopuri de educație nonformală, la care au participat, în total, peste 2.000 de persoane.

Angi este și trainer NVDA – Non Violent Direct Action sau Acțiune Directă Non Violentă – prin care demonstrează că acțiunile civice pot fi duse la capăt și într-o manieră lipsită de violență.