Contact
Donații

AGENT GREEN este o organizatie mica, insa rezultatele vorbesc de la sine despre abilitatea de a utiliza resursele in cel mai efficient mod posibil. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina de donatii.

 

CAMPANII

[separator headline=”h2″ title=”CAMPANIE PENTRU STOPAREA TĂIERILOR DE PĂDURI DIN PARCURI NAȚIONALE”]

[responsive]campanie-parcuri-nationale[/responsive]

Parcurile naționale din România sunt centre ale biodiversității din Europa, ultimele oaze de sălbaticie de mari dimensiuni și trebuie scutite complet de orice interventii umane, mai ales de drujbe. Faptul că cei mai valoroși copaci ajung un banal lemn de foc este surprinzător pentru consumatorii care doresc să facă o alegere educată atunci când trebuie să iși încazească locuința.

[separator headline=”h3″ title=”Campanii“]

AGENT GREEN isi concentreaza activitatea asupra problemelor de mediu care pot dauna definitiv biodiversitatii: distrugerea ecosistemelor intacte, organismele modificate genetic, schimbarile climatice si otravirea factorilor de mediu (apa, aer, sol).

Campaniile au la baza investigatii sofisticate care sa ofere autoritatilor responsabile dovezile necesare pentru a aplica si respecta legislatia de mediu sau pentru a initia procese in vederea imbunatatirii legislatiei. In acelasi timp organizatia abordeaza coroporatii nationale si internationale relevante in vederea implementarii de politici si standarde care sunt superioare legislatiei de mediu existente.