Contact
 

Direcționează 20% din impozitul pe profit pentru păduri

copyright agent green

 

Legea sponsorizării te lasă să faci fapte bune gratuit, dacă ai o afacere sau lucrezi cu oameni care dăruiesc mai departe

 

 

Stiai că poți face bine gratuit oricărui ONG, prin direcționarea impozitului pe profit? 

 

Prioritățile Agent Green sunt protejarea strictă a ultimelor 526 000 de hectare de păduri primare si seculare, a parcurilor naționale si a ariilor protejate UNESCO si Natura2000. In paralel, desfăsurăm investigații, procese cu statul si avem proiecte in diferite zone din România, lansăm materiale de specialitate si demarăm multiple initiative pentru protecția pădurilor din România.

 

Avem cele mai valoroase păduri din Europa, ultimele zone vaste de sălbăticie pură, si fiecare minut care trece este un pericol pentru fiecare arbore bătrân. Tăierile legale si ilegale din România distrug o mostenire naturală cum nu mai există pe Pământ, intr-un ritm dramatic.  Avem nevoie de resurse pentru asta, iar sponsorizările independente corporate sunt o contribuție importantă. 

 

Dacă ai o afacere mică sau mare, sau dacă lucrezi in mediul privat, poți direcționa fără niciun cost 20% din impozitul pe profit in 3 pasi foarte simpli:

 

  • Trebuie să calculezi suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, in limita a 5 lamia din cifra de afaceri;
  • să descarci contractul de sponsorizare si să il completezi, il trimiti la adresa Constantin Boghiu nr 11;
  • să faci plata online sau prin transfer bancar.

 

Durează foarte puțin si are un impact mare. Natura are nevoie de ajutor, iar noi suntem norocosi să putem proteja cele mai extraordinare comori naturale din Europa.

 

Pădurile României sunt “Plamanul Europei” si e datoria noastră sa le protejăm. Implică-te, fiecare ajutor contează!

 

 

 

DESCARCĂ ACUM CONTRACTUL DE SPONSORIZARE

 

 

foto agent green