Contact
 

Green Attack, prima gama de sandwich-uri certificate ECO din Romania

Green Attack, prima gama de sandwich-uri certificate ECO din Romania

Green Attack, prima gama de sandwich-uri cu certificat ECO din Romania a fost lansata de Snack Attack si Agent Green in magazinele Snack Attack pentru a proteja mediul si sanatatea oamenilor.

Gama de start a Green Attack include retetele Prosciutto cu cascaval si Humus cu legume coapte. Ambele produse sunt certificate de Ecocert si de Ministerul Agriculturii. Toate ingredientele sunt la randul lor certificate ECO. Painea este produsa de Snack Attack si contine in premiera pentru Romania seminte de canepa care dau un plus gustului si aportului de proteine si de Omega 3 si 6. Canepa, ingredientul vedeta al gamei este de altfel evidentiata chiar si in sigla Green Attack care include frunza stilizata a acestei plante mai putin cunoscuta consumatorilor pentru calitatile ei alimentare deosebite. Ambalajul sanvisurilor este realizat din materiale reciclabile si include un material educativ pe teme de alimentatie sanatoasa si de protectia mediului dedicat consumatorilor. Motivul care a stat la baza deciziei de a lansa Green Attack a fost preocuparea comuna a Agent Green si Snack Attack pentru protejarea sanatatii oamenilor si a mediului.

Cunosc bine organizatia Agent Green si campaniile lor pentru o agricultura durabila fara chimicale care protejeaza sanatatea consumatorilor si a mediului in acelasi timp. Snack Attack isi baza si pana acum intreaga productie pe alimente cat mai putin procesate industrial si pe ingrediente din surse cat mai responsabile. Ecologistii m-au convins usor. Este un pas natural sa trecem la ECO. Am fost surprins ca suntem primii care facem acest pas. Sunt constient ca pretul acestor produse poate parea deocamdata mai putin accesibil pentru consumatori, dar sunt convins ca sanatatea ocupa un loc important pentru multi dintre clientii nostri fideli. In plus directionam 50 de bani de la fiecare sandwich vandut catre ecologisti pentru a putea ramane in linia 1 a luptei pentru sanatate”, a spus Florin Balu, Director General Snack Attack.

Green Attack este cel mai nou si mai pasnic instrument de a combate agricultura industriala chimizata in care animalele sufera si in care se utilizeaza pesticide, fertilizatori si organisme modificate genetic. Sondajele de opinie arata ca vasta majoritate a romanilor doreste sa evite alimentele chimizate si provenite de la animale care sufera. Puterea de a alege ce sa consume atunci cand sunt in cunostinta de cauza apartine consumatorilor. Daca ar fi si subventionate, culturile ecologice ar furniza nu doar alimente mai sanatoase ci si mult mai ieftine. Deocamdata statul da bani doar la productia chimizata. Salutam pionieratul celor de la Snack Attack si ne dorim ca acesta sa fie urmat si de alti producatori care sa declare astfel razboi corporatiilor agrochimice care ne vand moartea putin cate putin.”, a adaugat Gabriel Paun, Presedinte Agent Green.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.