Contact
 

#LOVEFORESTS? #ACT4FORESTS

PRERSEDINTIA EU

#LOVEFORESTS? #ACT4FORESTS

#LOVEFORESTS? #ACT4FORESTS

 

Dragostea pentru paduri este de acum arma noastra principala. Vom arata cat de mult ne iubim padurile si cat de multi suntem, pana cand niciun copac nu va mai fi taiat dintr-o padure virgina sau dintr-un parc national din Romania – atat le cerem autoritatilor sa ne promita in acest moment ca vor trata ca pe o urgenta nationala. Toti oamenii care au putere de decizie trebuie sa stie ca padurile sunt o prioritate in acest context mondial, in special cei care urmeaza sa preia functii decisive.

Odata cu Presedintia UE, am lansat campania #LOVEFORESTS? #ACT4FORESTS si omniprezenta inima verde, care a calatorit in lumea intreaga pentru a uni oamenii in jurul padurilor din Romania.
In #100cities si mai ales in Romania, avem poze cu inima verde care ne aminteste in fiecare zi sa iubim padurile si sa actionam ca si cand maine nu ar mai fi.

Avem ultimele paduri virgine din Europa si cele mai valoroase parcuri nationale, infiintate sau in asteptare. Planeta e in criza. Vor fi resursa noastra cea mai de pret si trebuie sa le protejam acum. Padurile plantate vor creste prea tarziu si nu vor avea bogatia habitatului pur natural.

Aratam inima verde sau SAVE PARADISE FORESTS, solidari, in lumea intreaga, in orice context. Sustinem creativitatea si initiativele proprii, incurajam orice iubitor al naturii sa fie solidar cu padurile in aceste vremuri definitorii.

 

Ultimele paduri primare din Europa sunt distruse sistematic in Romania. Cele ramase au de partea lor iubitorii de natura din toata intreaga lume. Am lansat #100cities #loveforests #act4forests Sa vedem cate orase din lume iubesc padurile virgine din Romania si le vor intacte pentru totdeauna!

Descarca si tu INIMA VERDE sau SAVE PARADISE FORESTS, fa-ti un selfie si trimite-ne poza la email [email protected] sau posteaz-o la comentarii pe Facebook, indicand numele si orasul unde a fost facuta. Impreuna le atragem atentia celor care iau decizii ca padurile batrane sunt cea mai importanta bogatie a Romaniei, care trebuie protejata acum, strict si pentru todeauna #100cities #loveforests? #act4forests

 

iubescpadureaLogo-save-paradise-forests_636e3f047c

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.