Multumim pentru un mars memorabil!

MARSUL PENTRU PADURI INAQUAM FOTO
Inquam Photos

Inquam Photos

Multumim tuturor celor care au devenit ieri vocea padurilor! A fost senzational, o atmosfera perfecta, a fost motivatia de care aveam nevoie sa mai facem un pas in fata pentru paduri. Cu mic, cu mare, ati venit cu cele mai frumoase mesaje si ati strigat pentru padurile Romaniei, cele mai valoroase din Europa, din toate colturile Europei!

Pe langa miile de participanti din Bucuresti, marsul pentru paduri a strans ieri iubitori ai naturii in toate colturile tarii – Cluj, Arad, Brasov, Oradea, Timisoara, Iasi, Sibiu, Corabia, Slanic Moldova, Bistrita si nu numai, dar si in Europa: Zurich, Viena, Londra, Praga, Bruxelles, Madrid, au fost si ele alaturi de noi.

Padurile nu mai sunt in umbra. Importanta lor vitala este tot mai greu de ignorat, si oamenii incep sa invete. Avem ultimele 526 000 de hectare de paduri primare si seculare din Europa si cele mai intinse suprafete intacte de natura salbatica. Daca nu le protejam acum, nu vom mai avea a doua sansa.

Va multumim inca o data, revenim cu noi materiale de la mars si trecem la treaba pentru urmatoarea actiune mare. Ramaneti aproape. Va multumim!

Inquam Photos

Inquam Photos