blank

Susține RangerGreen
Coexistența oamenilor cu natura

Frecvența:

Ranger Green

ESTE NEVOIE DE MODELE POZITIVE

Tot ce a ramas virgin va fi protejat strict, tot ce s-a taiat se renatureaza si va deveni Forever Forest. Fiecare colt din padure este protejat de sistemul ”Screaming Trees” prin care primim instant alerte de la telefoanele instalate in copaci daca detecteaza sunete de drujba, impuscaturi sau vehicule motorizate. Prima zona model este adapostita la rascrucea muntilor Peneteleu si Vrancei (Carpatii de Curbura).

blank

Doneaza lunar pentru RANGER GREEN si fii unii dintre contributorii sigurantei naturii si oamenilor din Romania.

Orice suma conteaza si ne asigura previzionarea cheltuielilor pe termen lung. Vino sa traiesti momente pretioase in natura autentica, implica-te pentru ca suntem ultima generatie care poate lasa o mostenire naturala valoroasa. Trebuie sa protejam acum toate aceste comori, nu. vom mai avea o a doua sansa!

CUM FACEM?

Proiectul RANGER GREEN a debutat intr-o zona in care gradul de alerta era maxim: vanatoare, taieri, atacuri de urs.  Astazi, nu se mai vaneaza, padurea este in Catalogul National al Padurilor Virgine, patrulata permanent si pazita prin mijloace inovative, iar atacurile de urs scad pe masura ce proiectul avanseaza.

 • Am studiat modele de coexistenta in toata lumea, pentru a le pune in aplicare si in Romania;
 • Asiguram monitorizare permanenta padurilor virgine din proiect;
 • Am instalat in copaci telefoanele recunoscute si apreciate de toti specialistii si presa internationala, la cele mai profesionale standarde, in urma cu 3 ani;
 • Am pregatit primul tomberon anti-urs;
 • Mergem din casa in casa pentru a afla ce probleme intampina oamenii cu animalele salbatice si cum le putem preveni;
 • Pregatim trasee si experiente ecoturistice care nu deranjeaza viata salbatica;
 • Capturam momente inedite din viata salbatica si date importante despre specii.
Aici, l-am adus in echipa pe RANGER GREEN, care isi dedica literlamente toata viata naturii din comunitatea in care traieste si care produce oxigenul pe care noi toti il respiram. El intervine atunci cand apar alerte, el ii sfatuieste pe localnici cum sa previna atacurile de urs si le instaleaza garduri electrice din donatiile de la tine, localnicii acoperind si ei 5% din pretul gardului. El va fi si ghidul tau daca vei decide sa vizitezi zona model, unde vei putea primi tot ceea ce are ecoturusimul mai bun sa iti ofere ca experienta. Iti pregatim pachete ecoturistice care răspund oricaror exigente culinare, de cazare, de peisaj, de interactiune cu comunitatile locale si cu activitati dinamice sau de relaxare in natura.

Impreuna cu el dam tonul normalitatii in padurile din Romania, urmand sa replicam modelul in fiecare zona a tarii in care intalnim paduri seculare si specii valoroase de plante si animale, si nu in ultimul rand, probleme ale comunitatilor cu viata salbatica.

SUSȚINE și tu proiectul RANGER GREEN

Donează lunar pentru RANGER GREEN, proiectul  care prin contributia ta creeaza si protejeaza prima zona-model vasta, unde taierile abuzive, braconajul si conflictele om-urs sunt inlocuite cu viata in armonie.

Cheltuieli permanente

Cheltuielile permanente sunt:

 • echipamente pentru teren;
 • achiziție, asigurare și întreținere mijloace de transport;
 • patrule zilnice în pădure;
 • kit și instalare garduri electrice; asigurăm 95% din valoarea fiecărui gard electric, prin contract care prevede  beneficiarul  contribuie cu 5% din valoare și cu mentenanță permanentă – pentru  un gard electric  funcționeze, este foarte importantă tunderea plantelor care cresc sub acestadacă va fi atins de iarbă, nu va mai funcționaPrima gospodărie care a primit un gard electric în cadrul proiectului Ranger Green a scăpat deja de atacurile de urs. Ursul s-a îndreptat în schimb către gospodăria vecină, unde vom pune garduri electrice cu ajutorul donației tale;
 • kit & instalare sisteme de alertă în arbori (telefoane + panouri solare pentru alimentare baterie 365 zile pe an);
 • intervenții 24/7 la alerte și situații de urgență (conflict om/urs, tăieri ilegale, braconaj etc) și alertarea autorităților;
 • producție și distribuție tomberoane anti urs;
 • salariul lui RANGER GREEN;
 • administrarea proiectului.

Screaming Trees isi are originile in indepartata jungla amazoniana, unde triburile au reusit sa invinga braconajul si taierile ilegale cu ajutorul tehnologiei RCFX. Si la noi a dat roade. Implica-te si tu in proiectul RANGER GREEN si devino parte dintre cei care protejeaza cele mai frumoase urme ale naturii din Romania.

Scrie-i lui RANGER GREEN la adresa [email protected] pentru a sesiza orice problema cu ursii sau situatie cu potential de pericol din zona proiectului, si vom face tot posibilul sa intervenim in cel mai scurt timp, in functie de complexitatea cazului.

blank

Ajuta pentru prima zona model din muntii Vrancei si Penteleu si sa replicam modelul in alte regiuni din Romania. Doneaza lunar pana cand vrei tu, pentru viitorul padurilor si al speciilor din Romania.

Noi avem nevoie de natura, ea nu are nevoie de noi. Insa oamenii au ranit-o si este datoria noastra sa o protejam. Pe langa toate tragediile care se intampla padurilor, despre care va relatam de obicei, a venit momentul sa fii parte la nasterea si protejarea primeor zone model din Romania pe care sa le lasam generatiilor urmatoare.

 

Cont LEI

Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Agent Green
Cod unic de înregistrare: 25261826
Cont IBAN LEI: RO02RNCB0072156916030001

Cont Euro

Information about the bank:

Name: Banca Comerciala Romana, Sucursala Sector 1 Bucuresti
Adress: Calea Victoriei nr. 155, Bucuresti, Sector 1
Swift Code: RNCBROBU

Information about the account holder:
Name: Asociatia Agent Green
Cod IBAN EURO account: RO72RNCB0072156916030002

Îți mulțumim pentru implicare!

# acțiuni / lună

Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți.

blank
blank
lei

Custom Amount

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1 lei lunar

Detalii transfer

Detalii plată:

Donație

Beneficiar:

Asociația Dăruiește Viață

Cod fiscal:

30563375

Banca:

ING Bank, sucursala Bucuresti

IBAN (CONT LEI)

RO08 INGB 0000 9999 0317 5286

IBAN (CONT EURO)

RO68 INGB 0000 9999 0471 5148

Poți face o donație offline, prin transfer bancar, poți folosi următoarele date:

Beneficiar:
Asociaţia Agent Green

Banca:
Banca Comerciala Romana

Cont LEI:
RO02 RNCB 0072 1569 1603 0001

Cont EURO:
RO72 RNCB 0072 1569 1603 0002

În formularul bancar de transfer în câmpul - Referință - te rugăm să completezi titlul proiectului pentru care vrei să donezi sau mențiunea "Donație Agent Green", daca donația ta este în scop organizațional.

Ne poți scrie oricând la [email protected]
Toate contribuțiile sunt neimpozitabile.