#TOGETHER4FORESTS – Cere UE să nu mai permită produse care distrug păduri!

 
2020 a fost unul dintre cei mai devastatori ani înregistrați vreodată în Amazon. În august au existat peste 29.307 incendii în întreaga regiune Amazon – al doilea cel mai mare număr din ultimul deceniu și un dezastru pentru climă, animale sălbatice și oamenii care depind de pădurea tropicală
AMAZON ARDE
Dar nu doar Amazonul este în pericol. Incendiile devastează, de asemenea, Cerrado din Brazilia – una dintre cele mai bogate savane din lume în biodiversitate – dar și zonele umede din Pantanal.
 
Aproape toate incendiile sunt declanșate în mod deliberat ca parte a unui plan pe termen lung. Cererea pieței UE pentru produse profitabile precum carnea de vită și soia determină, de asemenea, această distrugere –  UE este a doua cea mai mare piață pentru soia braziliană din lume!
 
 

Ce poti face?

 
UE trebuie să își asume responsabilitatea în alimentarea acestor incendii. Dacă vrem să oprim incendiile forestiere, avem nevoie de o lege puternică. Acest lucru ar asigura că produsele de pe rafturile supermarketurilor din UE nu cauzează defrișări sau distrugeri ale ecosistemelor.
 
TOGETHER4FORESTS
În prezent, Comisia Europeană le cere cetățenilor opinia lor cu privire la o astfel de lege. Aceasta este singura noastră șansă de a spune un cuvânt – și trebuie să ne facem auzită vocea tare și clar! Te implici?
blank
 
 
 
Dacă ești că trebuie să oprim consumul UE de la distrugerea Amazonului și a altor ecosisteme prețioase, te rugăm să semnezi în campania # Together4Forests, susținută de peste 100 de ONG-uri.
Cu câteva clicuri, puteți spune Comisiei că doriți o lege care să elimine defrișările, distrugerea naturii și încălcările drepturilor omului din lanțurile de aprovizionare ale UE.
 
ACȚIONEAZĂ ACUM – Solicită schimbarea pentru a proteja oamenii și natura!
 
 
TOGETHER4FORESTS