Contact
 

Mișcare browniană la Primăria Sectorului 5 pentru a evita eliberarea copacilor

Mișcare browniană la Primăria Sectorului 5 pentru a evita eliberarea copacilor

Agent Green eliberează astăzi copaci din sectorul 5 de reclame ilegale fără sprijinul primăriei care anterior acțiunii se arătase interesată să se implice în campanie.

În urma solicitării din luna martie a organizației de a primi sprijinul primăriei [nota 1], în ultimele săptămâni atât funcționari ai primăriei cât și reprezentanți ai poliției locale au contactat Agent Green cu intenția de a se implica în campanie. Cu toate acestea echipa de eliberat copaci care parcurge astăzi sectorul 5 are în componență doar voluntari ai organizației ecologiste. Această atitudine confirma că la primărie se desfășoară adevărate mișcări browniene, cum îi place primarului Vanghelie să spună [nota 2]. ”După experiențele lipsite de sprijinul primăriilor din sectoarele 3 și 4 am fost entuziasmați că la sectorul 5 este posibil să primim sprijin de la poliție și de la primărie pentru eliberarea copacilor de reclame. Se pare că îndrăznețele noastre cerințe de a primi scule, vehicul, oameni și pază pentru acțiune au declanșat o adevărată mișcare browniană la primărie. Așa se face că astăzi ne cățărăm din nou singuri în copaci pentru a-i elibera de cuie și piroane”, a spus Gabriel Păun, Agent Green.

Ultima acțiune din calendarul campaniei ”Eliberează coapcii” va avea loc duminică 14 iunie în sectorul 6. Campania se desfășoară cu sprijinul FORD și Snack Attack.

Agent Green recomandă primăriei sectorului 5 să demonteze pe viitor reclamele din copaci la propria inițiativă și să nu se mai bazeze pe ecologiști că le vor îndeplini obligațiile în domeniul protejării mediului.

NOTE:

[1] Adresa Agent Green nr. 9/18.03.2009 înregistrată la registratura PS5 cu nr. 10331/25.03.2009

[2] Marian Vanghelie: ”Am acţionat brownian pentru sprijinirea tinerilor”, Realitatea TV, 14.03.2009

http://www.realitatea.net/marian-vanghelie–am-actionat-brownian-pentru-sprijinirea-tinerilor_475842.html

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.