Contact
 

INITIATIVA EUROPEANĂ ~SALVAȚI ALBINELE ȘI FERMIERII~

ALBINE AGENT GREEN SALVATI ALBINELE SI FERMIERII

INITIATIVA EUROPEANĂ ~SALVAȚI ALBINELE ȘI FERMIERII~

salvati albinele si fermieriii

Iniţiativa civilă europeană “Salvați albinele și fermierii!”

Pentru o agricultură mai bună pentru albine și mediu

Ne unim vocile, oameni din întreaga Uniune Europeană, pentru a cere o agricultură prietenoasă cu albinele, în beneficiul fermierilor, sănătății și mediului!

Prin inițiativa noastră cetățenească europeană solicităm Comisiei Europene să sprijine un model agricol care să permită atât fermelor cât și biodiversității să prospere, în armonie.

Obiect:

Pentru a proteja albinele și sănătatea oamenilor, facem apel la Comisie, îndemnând-o să propună acte juridice pentru a elimina treptat pesticidele sintetice până în 2035, pentru a restabili biodiversitatea și pentru a sprijini fermierii în realizarea tranziției.

Obiective principale:

Eliminarea treptată, cu 80 %, a pesticidelor sintetice din agricultura UE până în 2030, începând cu cele mai periculoase, pentru ca, până în 2035, în agricultură să nu se mai utilizeze pesticide sintetice; refacerea ecosistemelor naturale din zonele agricole, astfel încât agricultura să devină un vector pentru refacerea biodiversității; reformarea agriculturii, acordând prioritate agriculturii la scară mică, diversificate și durabile, sprijinind creșterea rapidă a practicilor agroecologice și ecologice și permițând formarea fermierilor și cercetarea independentă în domeniul agriculturii în ceea ce privește agricultura fără pesticide și fără OMG-uri.

AGENT GREEN SALVATI ALBINELE
2 Comments
 • Anamaria Stănescu
  Posted at 00:31h, 21 ianuarie Răspunde

  Va rog sa-mi spuneti de ce e nevoie de codul numeric personal, ori numarul Cartii de Identitate, pentru a semna petitia cu privire la interzicerea pesticidelor!
  Multumesc!

  • Oven36
   Posted at 11:40h, 24 februarie Răspunde

   Buna ziua! este o initiativa cetatenasca europeana, acestea sunt conditiile – datele nici nu ajung la noi, insa va putem garanta ca sunt in siguranta. Aveti incredere in noi!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.