ARATA UE DRAMA PADURILOR DIN UE: 1 ARBORE E TAIAT ILEGAL IN FIECARE SECUNDA

Campanie Presedintia UE

Mai avem timp pana in luna mai sa facem o schimbare pentru Romania, inclusiv pentru paduri.

ARATA UNIUNII EUROPENE DRAMA PADURILOR DIN ROMANIA

 
CUM?

  • 10.000 stickere

  • 10 panouri uriase

  • 1 expo foto calatoare

Intampinam Presedintia UE cu DRAGOSTE PENTRU PADURI

Incepand cu 1 ianuarie, Romania detine presedintia UE timp de 6 luni. Agent Green va atrage atentia tuturor politicienilor si presei care va vizita Romania din ianuarie pana in iunie in legatura taierile ilegale de paduri.

 
Padurile Romaniei sunt casa ultimelor paduri virgine vaste din Europa. Desi sunt o adevarata comoara naturala, acestea sunt taiate planificat in fiecare zi, iar iubitorii de natura nici macar nu stiu.
 
Guvernul Romaniei va prelua Presedintia Uniunii Europene. Vrem sa aducem padurile in lumina reflectoarelor si avem nevoie de ajutorul tau imediat sa facem asta. 
Cele 6 luni in care Romania va detine presedintia UE sunt ocazia noastra si a ta sa aratam oamenilor care au puterea de a schimba drama padurilor din Romania in motive de a celebra natura pura. Plasam panouri in puncte cheie din oras, cream o comunitate de sute de mii de oameni care iubesc natura si semnalizam tot ce putem cu stickerele cu simbolul iubirii pentru paduri: masini, rucsaci, geamurile de acasa, orice ne pica in mana si suporta un sticker. Asa putem arata ce multi suntem si ca ne putem uni pentru natura, pentru ca ea ne uneste pe toti.
 
Te rugam doneaza pentru a proteja padurile virgine ale Romaniei, formate dupa ultima era glaciara, dar al caror timp se va sfarsi curand fara sprijinul tau. Implica-te si tu si ajuta-ne sa producem materialele necesare pentru a fi cat mai vizibili.
Citeste mai mult si doneaza aici.