Contact
 

Specialişti incomozi – ROMSILVA

Specialişti incomozi – ROMSILVA

Defrișare masivă! Semnal de alarmă pentru protejarea Parcurilor Naționale.

Începând cu anul 2014 Mafia Pădurilor a demarat o campanie agresivă de epurare a Consiliilor Ștințifice ale Parcurilor Naționale.
Specialiști ai Consiliilor Ștințifice care s-au opus construcțiilor abuzive și tăierilor de pădure in Parcuri Naționale au fost eliminați.
Doamna dr. Oana Moldovan de la Institutul de Speologie “Emil Racoviţă” din Cluj, specialist în ecologie este unul dintre ei.

Din componența Consiliului Ștințific al Parcul Național Semenic au mai fost eliminați:
Dr. Adrian Iurkiewicz de la Universitatea Bucureşti, hidrogeolog de reputaţie internaţională, specialist cu lucrări publicate şi cercetări originale în carstul din Munţii Banatului.
Prof. dr. Alexandru Moisuc, fost rector al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterină din Timişoara, specialist în flora pajiştilor alpine, cu experienţă în cercetarea zonelor montane din Banat.
Dr. Laurian Gheorghe, lector la Universitatea din Sibiu, fost consilier la Ministerul Mediului, specialist în legislaţia şi managementul ariilor protejate.

AGENT GREEN cere Guvernului României să interzică tăierile de păduri în parcuri naționale, să pună în funcțiune ANAP și să includă de urgență Coșava Mică, Barzavița și Groposu în zone de protecție integrală din Parcul Național Semenic – Cheie Carașului


Aduceți Pădurii Zâmbetul Înapoi!, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

footerfdsc

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.