Gabriel Paun a fost numit Consilier Onorific al Prim-Ministrului

blank

Militează de 19 ani pentru natură și animale, atât în România, țara lui natală, cât și în alte țări de pe toate continentele. Înainte de a lupta, a studiat biologia, ecologia, protecția mediului și ecoturismul.

De ieri, i-a fost acordată și calitatea de consilier onorific al prim-ministrului. Activitatea de consilier este una neremunerată, care nu implică apartenența la un partid politic și care va cuprinde domeniul protecției mediului, al protecției animalelor și al agriculturii durabile. Gabriel Păun, va continua să reprezinte atât organizația românească de protecția mediului Agent Green pe care a fondat-o în anul 2009, cât și organizația internațională Animals International, în calitatea de Director pentru regiunea Europa.

Am acceptat cu onoare invitația prim-ministrului de a sluji în folosul tezaurului natural al României în calitatea de consilier onorific. Am avut doar experiențe pozitive în consultările cu domnul Florin Cîțu încă de când era Senator și îi mulțumesc pentru încrederea acordată. Sunt optimist că îmi voi putea folosi educația și experiența pentru ca măsurile viitoare ale Guvernului să ducă Romania mai aproape de locul unde oamenii prosperă, în vreme ce tratează natura cu empatie și respect, coexistă în pace cu toate formele naturale de viață și au atins acel grad de conștiință pentru a pastra apa, aerul și solul curate pentru generațiile viitoare. Voi rămâne la fel de intransigent în întreaga activitate și loial naturii, animalelor și oamenilor”, a spus Gabriel Păun după acordarea titului de Consilier Onorific al prim-ministrului.
blankblankblank